top of page
FEST/DJ: Video

FEST / DJ

- Vi spelar musik för att höja er feststämning alltifrån 50-tal till nutida musik!

Letar ni efter livemusik som drar igång dansgolvet och Dj's som spelar hela natten lång? 

Då har ni hittat helt rätt! Vare sig ni firar en födelsedag/kickoff/bröllopsfest ect.

Vi står för underhållningen hela kvällen!

Fyller någon nära vän eller släkting år, är det dags för kickoff med kollegorna, behöver er restaurang eller café lite härlig stämningsmusik - är vi där för att höja stämningen!

 

Vi brukar oftast spela lite lugnare partylåtar i början, för att sedan öka successivt och spela låtar med mer drumpad & syntbas och ja, i stort sett maxa det mesta!

 

I filmklippen nedan kan ni se exempel på några populära festlåtar ur vår repertoar! Vi blandar mängder av låtar och gör allt vi kan för att alla i publiken ska känna igen många låtar och få minst en favoritlåt från kvällen. Nedan finns även förslag på upplägg och aktiviteter så som t ex Musikquiz och Allsång.

Festmusik

Säg mig - Carola, Zara Larsson

Festmusik

Helt Seriöst - Kaliffa

Festmusik

Händerna mot himlen - Petra Marklund

LIVEMUSIK

Ofta spelar vi set om 45 min och ett vanligt upplägg är:

2 x 45 min eller

3 x 45 min. Men varje event är unikt och tillsammans med er skräddarsyr vi upplägget så det passar era tidsramar. Vi spelar musik från vår repertoar och har ni önskemål om genre/specifika låtönskemål så går det givetvis att fixa. 
 

Söker ni livemusik till ert kommande bröllop? - Se vårt bröllopspaket under fliken "bröllop, dop, begravning".

DJ

Ett vanligt upplägg är att vi börjar dj:a först efter att vi spelat livemusik. Vi upplever att gästerna uppskattar först att lyssna, dansa och sjunga medan vi spelar live, för att sedan övergå till ett dansgolv där vi dj:ar med passande låtar för kvällen. Vi brukar be kunden skicka en spotifylista till oss innan där vi kan ta inspiration och lära känna er musiksmak. Vi blandar då in era valda låtar i vår befintliga dj-repertoar.

J&As
MUSIKQUIZ

J&As musikquiz är den perfekta aktiviteten för att sätta igång festen, men också en bra aktivitet för teambuilding. Är ni en ny arbetsgrupp som behöver lära känna varandra bättre? Eller är ni gamla goda vänner som bara vill ha en riktigt rolig kväll? Då passar vårt musikquiz alldeles utmärkt! 

 

Vi erbjuder även skräddarsytt musikquiz där vi blandar personliga frågor om t ex en individ eller företag etc. Detta är populärt och brukar bidra med många roliga skratt!

ALLSÅNG

Aktivera era gäster, kolleger, släktingar och ge plats åt de som vill klämma i från tårna och få känna sig som en superartist för en kväll! Tillsammans bestämmer vi låtar och fixar texter vi kan dela ut till gästerna.

UTRUSTNING

Vi tar med oss all ljud- och ljusutrustning som passar just för ert tillfälle - så när är ni bokar oss behöver ni inte stå för sådana detaljer runtomkring!

bottom of page