top of page
trubaduon-tradet-31.jpg

Vanliga frågor

Här har vi samlat några vanliga frågor vi brukar få. Finns inte svar på din fråga? Skriv till oss så svarar vi så snart vi kan!

Hur gör vi om vi vill boka er?

Mejla oss, ni hittar mejladressen under fliken "KONTAKT & BOKNING" . Beskriv ert evenemang och berätta när & var det kommer att äga rum, hur många gäster som kommer och om ni har funderat kring upplägg eller vill ha förslag. Ni kan givetvis höra av er även om inte alla detaljer är satta, men ju mer information desto bättre!

 

Hur kan ett upplägg se ut?
Beroende på vilken typ av evenemang samt längd så kan uppläggen variera. Vi brukar spela set om 45 minuter med en paus emellan. Oftast blir vi bokade för 2 x 45 min eller 3 x 45 min, men om ni har andra förslag till upplägg så är det givetvis välkommet.


Vad kostar ni?

Detta beror främst på hur långt vi behöver åka, antal nya låtar vi behöver öva in, vilken typ av utrustning som vi behöver ta med, eventets storlek, antal gäster, hur länge vi ska spela och evenemangets totala längd. Vid större och/eller flera event finns en eventuell mängdrabatt.

Vi återkommer med en prisbild när vi kunnat sammanställa era önskemål.

Vart utgår ni ifrån?
Vi åker från Stockholm.

 

Vilken typ av musik spelar ni?

Vi har en fast repertoar där vi blandar musik från 50-talet och framåt som vi kontinuerligt förändrar och anpassar. Vi spelar önskelåtar men behöver dessa senast 3 veckor innan evenemanget äger rum. Vid vigslar, dop och begravningar kan ni alltid välja låtar, vi kan skicka en lista med förslag om ni önskar det.

Hur funkar det när ni dj:ar?

När vi dj:ar så använder vi oss av ett dj-program samt dj-controller. Vi mixar mellan låtar och använder passande effekter. Dansgolvet är aldrig tyst och vi anpassar musiken efter känslan på dansgolvet. Vi vill dock understryka  att vi är främst utbildade och yrkesverksamma livemusiker och önskar ni mer effekter etc. bör en professionell dj kontaktas. Oftast bokas vi för livemusik under kvällen som sedan övergår i ett dj:set. Detta har varit mycket uppskattat då du som kund får allt i ett. Läs mer info om dj här.

VANLIGA FRÅGOR: Video
bottom of page