top of page

MINGEL & LOUNGE

 - Livemusik för att skapa den där perfekta stämningen!

Önskar ni stämningsfull, avkopplande, härlig lounge/mingelmusik till ert event så kan vi givetvis fixa det! Med livemusik i bakgrunden så skapas en stämning där gästerna trivs. Med livemusik väcks nyfikenhet och glädje och genom att vi spelar låtar som många känner igen kan gästerna samtala och nynna med i musiken.

Lyssna gärna på dessa exempel hur det kan låta när vi spelar mingelmusik genom att klicka på filmklippen. Vi har en bred repertoar av stämningsfulla låtar som vi blandar i en härlig mix och skapar en passande stämning för just ert event.

Mingel & Lounge

Jolene - Dolly Parton

 

Mingel & Lounge

The bed I made - Allen Stone

 

MINGEL/LOUNGE: Video

Mingelmusik passar till många olika event och kan kombineras med festmusik till senare på kvällen. Kanske vill ni ha mingelmusik i början av er tillställning och festmusik därefter? Uppläggsmöjligheterna är oändliga, hör av er till oss så kan vi ge förslag för just ert event!

Vi spelar ofta set om 45 min men skräddarsyr upplägget utefter era önskemål. När vi tar pauser spelar vi upp musik från Spotify så gästerna kan fortsätta mingla till musik.

bottom of page